Preview Mode Links will not work in preview mode

voresforaeldredrak

Apr 27, 2021

Politikker Pia Olsen Dyhr, har særligt skulle arbejde med at slippe hendes behov for, at tage ansvar for alt og alle omkring hende. 

Hør, hvordan hun idag endelig er blevet god til at prioritere sig selv og ikke have dårlig samvittighed over, at tage vare på sig selv.    

Uddrag fra dette interview findes i bogen...


Apr 26, 2021

Et af de spor ekspert i online forretning Rasmus Lindgren tog med sig, var manglen på kærlighed og opmærksomhed, der udmøntede sig i et lavt selvværd.

Det var dog netop også kærligheden til hans børn, som særligt fik ham til at skifte kurs, så han idag har skabt et liv, han elsker.

Uddrag fra dette interview...


Apr 26, 2021

Psykoeterapeut og DJ Jean von Baden lærte fra tidlig alder, at give for at modtage, hvilket førte ham ud i et festfyrværkeri af et liv - lige indtil hans blandingsmisbrug ikke længere kunne holde ham kørende.

Hør, hvordan han i den grad har lagt det destruktive bag sig og dog til stadighed skal være på vagt...


Apr 20, 2021

Et af de særligt genstridige spor, som skuespiller Ditte Hansen har taget med sig fra barndommen, er at tvivle på virkeligheden.

Hør, hvordan hun på flere forskellige måder gjorde sig fri af barndommen og idag har skabt et liv, hvor det oprigtigt føles godt at være rolig og tryg. 

Uddrag fra dette interview...


Apr 13, 2021

Forfatter og psykolog Marie Brixtofte har særligt kæmpet med behovet for kontrol, som nærmest udviklede sig til et misbrug.

Hør hvordan hun bl.a. ved hjælp af mod, har skabt et velfungerende liv for sig selv og hendes familie.

Uddrag fra dette interview findes i bogen Vores forældre drak - at overvinde en svær...